torsdag, november 23, 2006

kannibalfest

igår skippade vi utgången och satt hemma hos wille istället och kollade kannibalfilm.

peter och wille hade inte sett klassikern "cannibal holocaust". och jag hade bara sett den sjukt hårt komprimerad några gånger i slutet på 90-talet.
vi peppade med några kalla mariestads export och doritos nacho cheese.




detta är ingen film man bäddar ner sig med tjejen på fredagkvällen med. om man säger så.
är till och med en riktig varningstext på omslaget om att den innehåller väldigt starka scener som kan verka stötande.
vi tre mycket luttrade 26-åringar tyckte den var stundtals riktigt obehaglig och konstaterade att om den gjorts nu så hade den aldrig fått visas någonstans. så otroligt politiskt inkorrekt.

bästa scenen i hela filmen är när professorn tar av sig naken för att smälta in bland infödingarna och tar sig ett bad. då kommer en massa nakna kannibalflickor och badar med honom och drar honom lite i köttsvärdet. detta ackompanjeras av härlig 70-tals musik.

2 kommentarer:

sner0 sa...

Den har jag velat se så många ggr, men har aldrig blivit av..
Samma som dyker upp med beskrivning dokumentär ibland va?

Anonym sa...

Bra film...Massor med kulturkrockar, död och meningslöst blod (förutom det de verkligen äter, det är ju inte så meningslöst, det blir ju energi så att man kan döda mer folk å så är hjulet igång).
En annan film man kan titta på, om man inte tycker så mycket om blod och död, lite bara, är Porno Holocaust. Den har jag fått låna av en kollega, jag hann bara snabbtitta lite häromdan (jag är ju en RÄTT busy kille, ni vet golf, IT-support o.s.v) men hann ändå se att
1. Förmodligen 70-80-tal
2. Lite mindre blod
3. Mycket naket

Vad mer kräver man när man sitter med sin flickvän och en påse grillchips i myssoffan? Fel film i forumet jag och mina två killkompisar dock.

(PS: nu är det där undeliga ordet man måste skriva "nowywfi".
Enligt http://acronyms.thefreedictionary.com/ betyder WYWF "What Are You Waiting for" (Gwen Stefani Song). Jag skulle utläsa NOWYWFI till "NOw What You Wait For Idiot?" det innebär att jag snabbt måste skriva färdigt och tänka mindre...Jobbigt..)