tisdag, februari 20, 2007

skräckis

i söndags kände vi för att kolla på skräckfilm.
efter att ha studerat vilka stephen king-filmer som fanns att hyra i närheten, och att Det var uthyrd (den sista filmen jag fick mardrömmar av som liten) så föll vi för 1983-klassikern Cujo.

sjukt konstig film som mer var ett relationsdrama om ett äktenskap på väg mot ruinen än rysare. killen som spelar make var snygg, vältränad och bar upp en hel del snygga klädesplagg. frugan hade en typiskt tråkig 80-talsfrilla och hade extremt fula kläder.
killen som spelar "hunken" i filmen hade chuck norris-frilla och var som väntat ett riktigt rövhål.

hunden var välspelad och riktigt läskig.





tanken som slår en när man ser en s:t bernhardshund, helt blodig och varig, är givetvis hur kul det skulle varit om båtsman hade fått rabies i ett avsnitt av vi på saltkråkan. då skulle kanske det äntligen skulle bli tyst på tjorven.

hur var det egentligen i saltkråkan?
tjorven var väl inte barn till farbror melker? låg farbror melker med malin? fick stina och pelle nånsin ihop det? vem låg med gubben söderman?

3 kommentarer:

Helena sa...

Tjorven är så pixlig på bilden så att hon nästan ser söt ut. Fast bara nästan.

Teddy och Freddy och jag har samma frisyr brukar jag för höra. Page med hårspänne. Fattas bara en gul regnjacka.

Malin var dösnygg. Jag tror hon var nån slags barnflicka eller dotter till Melker.

Anonym sa...

så här ligger det till:

melker har fyra barn. malin, pelle och dom där två killarna (minns ej namn). tjorven är barn till dom som har affärn på ön, och även syster till teddy och freddy. stina är barnbarn till gubben söderman, som har en kråka/korp som husdjur. malin låg med rätt många, och det gillade inte pelle.

Anonym sa...

Skolden gjorde dem alla

/Pale rider says be aware