tisdag, maj 15, 2007

i lördags

jag laggar hårt i bloggen.

i lördags sprang vi runt lite på stan. sen skulle jag hem medans helena och hennes bror styrde upp en present till sin mor.
jag tog bussen från norrmalmstorg i lugn och ro. satt och funderade på hur kul jag skulle ha med vista, oblivion och allt möjligt som jag skulle kunna pilla med.
när jag kommer hem och precis fått syn på ytterdörren efter att ha gått upp för trapporna så kommer jag på att jag inte tagit med någon nyckel ut. snark.
gick ner till 7-11 för att se om dom kanske hade något läsbart att fördriva tiden med, men icke.
då, över gatan i ett vägskäl står barn och vuxna i färd med att sälja lump vid ett par bord. loppmarknad=billiga böcker tänker jag och går dit. efter ett par sekunder hittar jag george orwells "animal farm" på engelska för en femma. guld!
när jag står och vill betala boken så börjar dom vuxna prata med mig. det är tydligen lärare som som står där och alla tycker typ att om jag vill läsa klassiker så MÅSTE jag köpa typ alla böcker dom har.
tack men nej tack försöker jag förmedla. en bok för en femma blir bra.
dom var jobbiga, men roliga.
animal farm var ett lärarex visar det sig. full med anteckningar i marginalerna.
bra bok iaf.



på kvällen stack jag till midsommarkransen på förfest i viktors lägenhet (som tyvärr var i kalmar för att sätta ett par nya låtar med gt) med ett glatt gäng.
sen drog vi till en fest på en taverna i närheten.
mkt trevligt, bra musik men jävligt kallt. och kvinnorna som serverade öl såg lika pigga ut som djuren i animal farm är i slutet av boken.

folk:


folk:


vår man på bmw:

Inga kommentarer: